Sponzorirani članak

Mišo Krstičević na završnom skupu predstavio pobjedničku koaliciju #GradeMozesBolje

Večeras je u ispunjenoj dvorani Doma kulture u Pločama, Mišo Krstičević predstavio svoju pobjedničku koaliciju #GradeMozesBolje i zajedno sa svojim suradnicima prezentirao program i buduće ciljeve kada preuzme kormilo vođenja grada.

U atmosferi prepunoj emocija i zajedništva još jednom je ponovio koliko su Pločama potrebne promjene i kako je napokon za to došlo vrijeme. Osvrnuo se na proteklo neuspješno vođenje grada od strane svoga prethodnika, s obećanjem i jamstvom da njegov tim i on imaju rješenja i znanja za preokrenuti situaciju nabolje.

“Ploče su dovedene u tešku gospodarsku, financijsku, pa i moralnu krizu ali rješenja ima. To je moj tim, tim uspješnih, realiziranih ljudi koji imaju znanja i dovoljno ljubavi za svoj grad da Ploče učinimo mjestom boljeg života. Gradom budućnosti, a ne prošlosti.”


Nakon uvodnog govora predstavio je svoje suradnike uz gromoglasno aplaudiranje od strane publike.

Pločanima su se riječima podrške obratili i Krešimir Kuran, predsjednik metkovskog SDP-a; Davor Penić, kandidat za župana Dubrovačko – neretvanskog i Nada Ivanković, pločanski kandidat za zamjenicu župana.

“Drage Pločanke i Pločani, u Miši Krstičeviću imate povijesnu šansu dobiti vrhunsku osobu iznimnih ljudskih i profesionalnih kvaliteta za vođenje Vašega grada. Nemojte je propustiti, izađite u nedjelju i dajte svoj glas ovom mladom timu ljudi!” – gotovo jednako su poručili i Penić i Kuran.

Nakon završnih riječi voditeljice skupa, svi gosti i uzvanici su pozvani na prigodni domjenak u holu Doma.