Sponzorirani članak

KUĆA TOŠE vaše je idealno mjesto za druženja i fešte na otvorenom i zatvorenom prostoru

Ukoliko želite pobjeći iz grada i biti okruženi prirodom, tada je Kuća Toše nezaboravno mjesto za druženja i ostale fešte na otvorenom i zatvorenom prostoru u potpunoj privatnosti.

Nalazimo se samo desetak minuta vožnje od Ploča, u Splicama (Staševica) gdje se u prelijepom vinorodnom kraju smjestila vikend kuća, idealno mjesto za razne proslave do 60 osoba. Obiteljski vikend odmor, momačke večeri, djevojačke večeri, proslava dječjih rođendana, teambuilding, proslava krštenja i ostale razne proslave i druženja.


Na raspolaganju Vam je bazen s ležaljkama, unutarnji kamin, vanjski kamin, nogometno igralište, ljuljačke, pješčanik za djecu, korištenje bicikla..

U blizini objekta koji je registriran na 4+2 smještajna kapaciteta nalaze se biciklističke staze, vinski putevi, vinarije, kušaonice, trgovine, restoran..

Ako Vam je potrebna pomoć pri organizaciji Vaših proslava rado ćemo Vam pomoći organizirati catering po povoljnim cijenama te ponuditi pripremu hrane u našem aranžmanu ili donesite svoju klopu i cugu i feštajte u privatnosti.

Dođite i provedite nezaboravne trenutke u našoj kući za odmor, Kući Toše!

Kontakt i rezervacije na 095 197 5795.

Posjetite nas i na facebook stranici

https://www.facebook.com/kucatose/