Sponzorirani članak

Koalicija HSS-a i HSU-a Ploča: Za istinske promjene u našim Pločama

Dana 31.05.2017. nakon održane sjednice gradskog odbora HSS-a Ploča, potom koordinacijskog sastanka u stožeru koalicije HSS-HSU donijeli smo zajednički zaključak koji iznosimo u ovom priopćenju.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, svjesni svoje političke odgovornosti što ste nam dali povjerenje na izborima za gradsko vijeće, još jednom iskazujemo javnu zahvalu.
Kao što je poznato mi HSS-a Ploča smo bili u koaliciji s HDZ-om Ploča osam godina i kroz tu koaliciju djelovali iskreno s punim povjerenjem u partnera, te kao korektivni faktor pokušavali djelovati na političke odluke, naravno nismo uvijek bili zadovolji s razvojem situacije i komunikacijom s HDZ-om, ali kao odgovorna stranka stara više od 100 god. uz mnoge kompromise pošteno odradili mandat do kraja. Tijekom mjeseca travnja 2017. godine dotadašnji koalicijski partner s ponižavajućim stavom i minoriziraju jačinu HSS-a Ploča i na razno razne načine odbacuju mogućnost koalicije. Uvidjevši tako novo nastalu političku situaciju odlučujemo krenuti sami s našim novim koalicijskim partnerom (HSU-Hrvatskom strankom umirovljenika) u izbore za gradsko vijeće.

U nedjelju 04. lipnja održava se drugi krug lokalnih izbora odnosno izbor osobe i tima koji će voditi naš grad u iduće četiri godine. Želimo naglasiti još jednom da je u centru našeg izbornog programa ČOVJEK. Vi kao građani bez obzira na političko opredjeljenje, bilo kojih svjetonazorskih stavova, ne smijemo biti neprijatelji jedni drugima. Živimo u najljepšem gradu na svijetu imamo naše more, rijeku, jezera, polja, šume… imamo idealne predispozicije samo ih trebamo iskoristiti.


Naša poduzetnička zona „zjapi“ prazna, naša gradska plaža zagađena, mladi nam odlaze „trbuhom za kruhom“, odlaze cijele obitelji: Zbog koga?, Zbog čega? Ljudi u našem gradu su se podijelili po stranačkim interesima, prekidaju se i razvrgavaju dugogodišnja prijateljstva, kumstva, rodbina se međusobno posvađala: Zbog koga?, Zbog čega?!! Ovaj GRAD se ne smije dijeliti i nikad nećemo podržati podjele, a ponekad su poželjne promjene, dajmo priliku i drugima da iskažu svoje vještine.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, članovi i simpatizeri HSS-a i HSU-a pozivamo Vas da u nedjelju 04.06.2017. godine date svoj glas g. Miši Krstičeviću

Izborni stožer HSS – HSU
Zdenko Mateljak – Mila Stančić

Tag