Sponzorirani članak

Kako preurediti dom ili opremiti apartmane?

Preuređivanje doma ili opremanje apartmana za predstojeću sezonu u stilu sa trendovima dizajna interijera predstavlja veliki izazov, još ako k tome dodamo cilj uklopiti se u određeni budžet, potreban je veći trud za ispunjenje svih očekivanja!

Bilo da je riječ o domu ili apartmanu potrebno je obratiti pažnju na svaki detalj, vizualna prezentacija je posebno bitna kod iznajmljivača apartmana, jer sa dobro uređenim apartmanom kod turista možemo već u prvim trenutcima izazvati emociju i oduševljenost viđenim, nažalost moguće je i razočaranje.

Svi smo bezbroj puta vidjeli impozantne fotografije apartmana i domova koji si ponekad u nama pobudili i osjećaj ljubomore.


Ali pravo pitanje je kako postići isti učinak sa našim prostorom!?

U tome Vam može pomoći AT Kerametal Ljubuški

AT Kerametal za vas može ponuditi široki asortiman koji će ispuniti sva očekivanja, pa krenimo redom:

Rasvjeta:
Osvjetljenje je izuzetno bitan faktor jer ono je to što na kraju ambijentu daje konačnu formu. Iako rasvjeta dolazi na kraju potrebno ju je planirati prije početka radova ili renovacije jer dobro pozicionirana i unaprijed osmišljena rasvjeta omogućiti će da vaš dom vizualno postane prostraniji, čišći, ugodniji i na kraju funkcionalniji

Pogledajte primjer ambijenata ukrašenog rasvjetom iz naše ponude i jedan mali dio asortimana.

Keramika:
Keramika je asortiman o kojem se može puno reći i koji zahtjeva puno pažnje prilikom odabira, te u moru ponude teško se snaći na tržištu, također keramika vašem prostor može postaviti temelje dizajna.

U području keramike Kerametal se može pohvaliti sa suradnjom sa vodećim svjetskim proizvođačima keramike i donosi vam ih kroz ponudu. Iznad svih ističe se talijanski Marazzi koji prednjači u kvaliteti, dizajnu i novitetima u što se možete uvjeriti i sami:

 

Sanitarija i kupaonska oprema:
Kupaonica je područje koje zahtjeva veća ulaganja ali su i prostor koji nudi priliku za pokazivanje raskoši i elegancije. Ali prije svega treba obratiti pažnju na kvalitetu. Kerametal u svojem asortimanu nudi brandove kao što su: Geberit, Roca, Kolpa San i drugi.

Primjeri savršenih kupaonica:

 

Home Decor asortiman i sitnice koje će vaš dom učiniti unikatnim
Da je umjetnost u detaljima to znamo svi odavno, ali koji su to detalji koje trebamo primijeniti u našem domu?

 

Puno je toga što može utjecati na dizajn i ugođaj doma ili apartmana i iz svakoga asortimana možete pronaći nešto za Vas u prodajnom centru AT Kerametal Ljubuški!

*Povrat PDV-a za hrvatske državljane i ušteda do 30%