Sponzorirani članak

HELEN DORON ENGLISH – najbolji engleski za djecu!

Helen Doron English Metković uskoro otvara svoja vrata na adresi Kralja Zvonimira broj 4, (Volare zgrada, I.kat). Pozivamo Vas na besplatni ogledni sat u slijedećim terminima:

31.8 (srijeda). – za djecu od 3 do 4 godine

1.9. (četvrtak)- za djecu od 4 do 6 godina


2.9. (petak)- za djecu od 6 do 7 godina

5.9. (ponedjeljak) – za djecu prvi i drugi razred

6.9. (utorak) – za djecu treći i četvrti razred

 

Prijavite svoje dijete za besplatni ogledni sat:

https://helendoron.hr/helen-doron-back-to-school-prijave/

099/781-6832

https://www.facebook.com/helendoronenglishmetkovic

https://www.instagram.com/helendoronmetkovic/

 

Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog

okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik – bez naglaska na gramatička pravila. Upravo takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti.

Helen Doron učitelji posebno su kvalificirani za podučavanje putem Helen Doron metode, a svake se godine dodatno usavršavaju na raznim seminarima. Prednosti Helen Doron škole su to što se grupe sastoje od maksimalno osmero djece te je nastava isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivno korištenje engleskog jezika.

Helen Doron materijali posebno su kreirani za svaku dob djeteta, a tečajevi se svake godine dodatno unapređuju. Sastavni dio seta za učenje su knjige i pristupni podaci za audio i video materijale, a polaznici mogu učiti i uz interaktivni portal s igricama - Kangi klub te korištenjem raznih edukativnih aplikacija.

U Helen Doron školi djeca nisu pod stresom i strahom od ocjenjivanja, a ispravke grešaka se provode na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila. Nastava se u Helen Doron školi održava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat traje od 45 minuta (predškolska dob) do 120 minuta (tinejdžeri).

Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje audio materijala kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio