Sponzorirani članak

Green Factory: Revolucija zdrave prehrane za zaposlene stiže u dolinu Neretve

Novi koncept zdravih, balansiranih obroka smanjenog broja kalorija, dostupan po pristupačnim cijenama.

Green Factory, inovativni brend zdrave hrane, službeno otvara svoja vrata kako bi ponudio zaposlenim građanima zdrave i uravnotežene obroke po pristupačnim cijenama. Cilj je pomoći ljudima koji nemaju vremena kuhati zdrave obroke, onima koji žele smršavjeti i svima koji teže zdravijem načinu života.


Green Factory prepoznaje potrebu za zdravijom prehranom u užurbanom suvremenom društvu te je stvorio jedinstven koncept koji nudi ukusne i hranjive obroke s naglaskom na kvalitetne, svježe i lokalne sastojke. Svakodnevno nude raznovrsne obroke koji odgovaraju potrebama različitih životnih stilova, dijetetskim zahtjevima i preferencijama okusa.

Osnivači Green Factoryja, Igor i Marijana Jelčić, izjavili su: “Naša misija je poboljšati kvalitetu života zaposlenih građana kroz zdravu, ukusnu i praktičnu prehranu. Želimo educirati naše sugrađane o važnosti zdrave prehrane i pružiti im alate za postizanje svojih ciljeva u zdravlju.”Uz širok spektar zdravih obroka koji uključuju salate, zdrave sendviče, zdrave verzije popularnih jela, Green Factory nudi i deserte za sve one koji vole slatko sad to mogu jesti bez grižnje savjesti jer svi deserti su sa smanjenim udjelom kaorija.

Uz to, surađuje s lokalnim farmerima kako bi podržao lokalnu ekonomiju i promicao održivu poljoprivredu. Kako bi se dodatno približio svojim kupcima, Green Factory će redovito održavati događaje, radionice i suradnje s lokalnim influencerima i stručnjacima u području zdravlja i prehrane.

Važno je spomenuti partnere i suradnike Green Factoryja koji su prepoznali i podržali njihov rad. Neki od njih uključuju AVAX S.A, Agram banku, Setovia i naravno mnoge naše članove bez kojih ova priča nebi ni počela.

Mnoge naše suradnike kao Naroniju – tvrtku koja proizvodi 100% prirodne sokove, kao i mnoge druge lokalne partnere koji pridonose njihovoj priči o zdravim, organskim obrocima. Otvoreni su za suradnju sa svima koji se uklapaju u njihovu viziju i žele podržati zdrav način života.

Green Factory će svoje proizvode i usluge nuditi putem svoje moderne i responzivne web stranice, kao i putem dostave na kućnu adresu, nudeći fleksibilnost i praktičnost svojim kupcima. Također će biti prisutan na društvenim mrežama, gdje će dijeliti savjete o zdravoj prehrani, edukativni sadržaj i promocije.

Obroci će biti dostupni po cijeni od 6€, a za veće količine Green Factory nudi popust od 10%, čineći zdravu prehranu još pristupačnijom. Da biste saznali više o Green Factoryju i isprobali njihove ukusne i zdrave obroke, posjetite njihovu facebook stranicu https://www.facebook.com/greenfactoryobroci/

Za dodatne informacije ili upite, obratite se:
Igor Jelčić
Green Factory
E-mail: info@mygreenfactory.eu
Telefon: 091672 0023

Green Factory nastoji postati sinonim za zdravu prehranu, održivost i podršku lokalnoj zajednici. Uz svoje partnere, suradnike i zadovoljne kupce, Green Factory je na pravom putu da ostvari svoju misiju i utječe na bolju kvalitetu života u dolini Neretve i šire.

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio