Sponzorirani članak

#GradeMozesBolje

Mišo Krstičević, doktor medicine, koji se u posljednje četiri godine promaknuo kao lider ljevice u Pločama, kandidat je za gradonačelnika grada Ploča. Naglašava da je “kandidat svih građana Ploča” jer “želi oko sebe, a ne iza sebe okupiti građane Ploča koji su svjesni na koju je nisku razinu pao grad uskraćen za pravi razvoj i kojima je budućnost prva na listi prioriteta.”

Iako kampanja još nije službeno započela u Mišinom timu su pojačali redovne političke aktivnosti.

U tu svrhu otvorena je službena stranica na facebooku Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča, koja je u vrlo kratkom vremenu skupila popriličan i impresivan broj pratitelja. Putem svoje službene stranice Krstičević će predstaviti svoj tim, program, ukazati na probleme ali ponuditi i rješenja jer “želi pokazati da su spsoobni i produktivni većina u Pločama i da zajedno možemo podići ponovno naš grad”.


Slogan #GradeMozesBolje namjeravaju postaviti kao prepoznatljivi ‘trade mark’ Mišine kampanje koju će voditi na transparentan i civiliziran način, sa konkretnim planovima i programima koji su nasušno potrebni u svakom smislu devastiranom gradu.

“Dužnost mi je uvjeriti vas i pokazati da smo ipak u većini i da smo sposobni od ovog grada prošlosti napraviti grad budućnosti. Izgradimo bolje Ploče jer Grade, možeš bolje!”

#GradeMozesBolje