Sponzorirani članak

Domovinski pokret predao liste za Županijsku skupštinu i GV

Domovinski pokret je predao listu za Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće.

– Sutra tijekom dana će se predati i potpisi za gradonačelnicu Grada Dubrovnika Ivanu Končevski. Domovinski pokret će predati liste za svoje svoje tri kandidature, osim za Županijsku skupštinu, onu za gradsko vijeće i onu za gradonačelnicu. S obzirom da mi prvi puta stupamo na scenu u našoj županiji, prezadovoljni smo. Svaki član gradskog vijeća, načelnik općine, županijski vijećnik veliki uspjeh. Mi počinjemo od nule. Vrijeme će pokazati, bit će što Bog da, ali mi smo optimistični, kazao je predsjednik županijske organizacije Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Ploča Domagoj Franić.

Domovinski pokret je za kandidata za župana imao Ivicu Matića, koji je odustao od kandidature. Franić navodi kako se povukao zbog tehničkih problema.


-Nismo htjeli raditi na brzinu odabir drugog kandidata, kako bi zadovoljili formu. Ozbiljna smo stranka koja želi imati kandidate koji imaju političku i građansku težinu pa smo zaključili ne srljati. Kao stranka nećemo podržati nikoga jer smo demokratska stranka i ne želimo prejudicirati ničiju pobjedu. Tko bude bolji, neka pobijedi.

Franić je naglasio kako Domovinski pokret ne ide u koaliciju s nikim.

– Nismo s nikim u koaliciji, želimo se boriti za programe i ideje, a ne za koalicije. Tijekom ovih trideset godina od Domovinskog rata do danas političari su se borili za sebe i svoj utjecaj, a ne za dobrobit naroda. Želimo da se daju dobri prijedlozi koje ćemo mi podržati bez obzira s koje strane to došlo, ako je to u interesu grada, općine, županije. Koalicije su gluposti, pijuni koji prelaze iz jedne stranke u drugu, stvaraju nemoralne koalicije zbog političkih opstanaka.

Prokomentirao je i svoje protukandidate i kazao kako ne razmišlja koga bi volio uz sebe vidjeti u drugom krugu na izborima u Pločama.

– Obojicu protukandidata poštujem, krećemo sva trojica s iste točke. Cijenim obojicu i želim im sve najbolje na izborima.

Na naše pitanje koliko vijećnika očekuju u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika, Franić je kazao:

– Koliko Bog da. Dva, tri, četiri mandata, nismo vidovnjaci, sve ovisi o vama, glasačima. Velik pozdrav Dubrovčanima i cijeloj županiji, nek vas Bog čuva i sreća prati, a na izborima ćemo vidjeti.

Foto: Lukša Fabian/Dubrovnik INsider

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio