Sponzorirani članak

Domovinski pokret Ploče: Pokrenimo naše Ploče!

Kandidatura Domagoja Franića te kandidata za zamjenika gradonačelnika Josipa Vučkovića, kao i službena kandidacijska lista za Gradsko vijeće Grada Ploča ispred Domovinskog pokreta Ploče je službeno potvrđena i objavljena.

Hvala svima koji ste zalaganjem, radom i trudom pomogli da ostvarimo ovaj povijesni korak u našem gradu.
Počeli smo od nas samih, pokrenuli smo sebe, a pokrenuti ćemo i Ploče u smjeru gdje je naš grad već odavno trebao ići i stići.
Vi svi ste naša snaga, naš vjetar u jedra!

U razgovorima sa vama saznali smo što vas smeta, što želite mijenjati i uvažili smo vaše ideje koje smo implementirali u naš program za Grad Ploče 2021 – 2025.
Ponosni smo na svakog od naših kandidata, hvala što ste se kao kvalitetni ljudi našeg grada i naših naselja stavili u službu za kvalitetnije Ploče.
Kao što naša mlada stranka Domovinski pokret raste i razvija se organizirano i svakodnevno jača, uz vlastito znanje i iskustvo, te mrežu suradnje i razmjene pozitivnih društvenih i gospodarskih iskustava uvjereni smo da ćemo zajedno sa vama, drage sugrađanke i sugrađani uspjeti u ostvarenju ciljeva za Ploče.


Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio