Sponzorirani članak

De Luxe petak u Bacchusu!

Dragi naši,
u petak, 25.11.2016. bistro Bacchus organizira posebnu “de luxe” večeru sa modernim ribljim menijem.
Meni se sastoji od tri slijeda plus vrhunski desert. Spoj je to gastronomske Istre i Dalmacije, prvoklasne jadranske ribe, hobotnice, tartufa i povrća.


Specijalno za Vas tu večer kuhaju šef kuhinje Danijel Štrbić (restoran “Laganini” Palmižana i restoran “Bevanda” Opatija) i Saša Burđelez.

A na meniju će se naći:
– CARPACCIO OD HOBOTNICE (hladno predjelo)
– ISTARSKI FUŽI S KOZICAMA U UMAKU OD TARTUFA I VRGANJA (toplo predjelo)
– FILET BRANCINA U VLASTITOM UMAKU (glavno jelo)
– SEMIFREDDO SA PRŽENIM BADEMIMA (desert)

Festival za oči i nepce u režiji naših velikih majstora kužine.

Cijena menija je 120,00 kn po osobi, rezervacije primamo do petka 17.00 sati. Broj mjesta je ograničen.
Rezervirati možete osobno, putem telefona 677 074 ili preko face stranice Bacchusa.

Istra & Dalmacija u Bacchusu! Dobro došli!

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio