Dragi naši,
u petak, 25.11.2016. bistro Bacchus organizira posebnu “de luxe” večeru sa modernim ribljim menijem.
Meni se sastoji od tri slijeda plus vrhunski desert. Spoj je to gastronomske Istre i Dalmacije, prvoklasne jadranske ribe, hobotnice, tartufa i povrća.
Specijalno za Vas tu večer kuhaju šef kuhinje Danijel Štrbić (restoran “Laganini” Palmižana i restoran “Bevanda” Opatija) i Saša Burđelez.
A na meniju će se naći:
– CARPACCIO OD HOBOTNICE (hladno predjelo)
– ISTARSKI FUŽI S KOZICAMA U UMAKU OD TARTUFA I VRGANJA (toplo predjelo)
– FILET BRANCINA U VLASTITOM UMAKU (glavno jelo)
– SEMIFREDDO SA PRŽENIM BADEMIMA (desert)
Festival za oči i nepce u režiji naših velikih majstora kužine.
Cijena menija je 120,00 kn po osobi, rezervacije primamo do petka 17.00 sati. Broj mjesta je ograničen.
Rezervirati možete osobno, putem telefona 677 074 ili preko face stranice Bacchusa.
Istra & Dalmacija u Bacchusu! Dobro došli!