Sponzorirani članak

Dani jegulje u Hotelu Merlot

Ušli smo u studeni, stigle su prve jesenje kiše, jegulja je sve aktivnija što znači da nam se približilo vrijeme manifestacije Dani jegulje u Neretvi. Kako Hotel Merlot od samih početaka navedene manifestacije rado sudjeluje u istoj i ove su godine pripremili bogat program u svom restoranu, u Opuzenu.

Tijekom vikenda od 16. – 18. 11. 2018. osmislili su posebne menije za ručak i večeru, s jeguljom, po atraktivnim cijenama, a u subotu 17.11. od 19h priredili su i dodatnu poslasticu – nastup uživo grupe Larus iz Ploča. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se jave s predbilježbama na njihov kontakt broj 020 611 522 ili email [email protected].

Ove godine manifestacija se održava u znatno manjem obimu jer zbog nedostatka potpore i finacijskih sredstava Udruga Maškadur nije bila u prilici organizirati trodnevnu manifestaciju kao posljednje tri godine. No, ekipa hotela Merlot nam je rekla: „Mi se nismo dali smesti te smo se uključili i ove godine na poziv Udruge Maškadur sa željom da održimo barem malo duh manifestacije“.


Foto: Hotel Merlot