Sponzorirani članak

CVJEĆARNICA ZUBAC: Cvijećem možete reći gotovo sve

Cvijećem možete reći gotovo sve – i volim te i oprosti i čestitam i žao mi je. Univerzalni je to jezik koji razumijemo i bez učenja, jer s nama je uvijek – i u trenucima radosti i kad smo tužni, kad slavimo život i s njim se opraštamo, kad se svađamo i mirimo i uvijek kad se volimo.

Jer, kao poklon i kao pozdrav, cvijeće je vrlo često najbolji odgovor.

„Nije dovoljno samo živjeti, reče leptir, potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća…“ , s bajkovitom mišlju Hansa Christiana Andersena u potpunosti se slažu i u Cvjećarnici Zubac Ploče jer cvijećem ste, budite uvjereni, u svakoj prilici, na dobitku. Jer, cvijeće poklanjaju muškarci sa stilom, onakvi kakvi su uvijek u trendu. Riječ je o poklonu koji, baš uvijek izaziva reakciju, poklonu kojim puno toga možete poručiti.


Cvjećarnica Zubac svojim kupcima nudi uslugu izrade cvjetnih aranžmana i buketa za sve prigode i evente, kako bi u vaše važne događaje unijeli dašak glamura u cvjetnom izdanju, poput vjenčanja, rođendana, godišnjica. No, tu su za vas i ako trebate aranžmane za groblje.

Zubac d.o.o. pruža kompletne usluge u slučaju smrti kako bi strankama pomogli da se od svojih najmilijih oproste na dostojanstven i primjeren način.

Dugogodišnjom tradicijom i predanošću svoje usluge obavljamo na kvalitetan i prepoznatljiv način.

Kontakt

NERETVANSKIH GUSARA 12
20340 PLOČE
TEL/FAX: +385 20 670034 ili +385 20 678238
MOB: +385 98 344295 ili +385 91 206 0848
E-mail: [email protected]