Sponzorirani članak

Besplatni pregledi oštrine vida u Optici Van Gogh u Pločama

Kad čujete riječ Van Gogh, prvo što pomislite je poznati slikar, a mnogi od nas kad izgovore Van Gogh, pomisle i na očnu optiku Van Gogh koju rado posjećuju i gdje mogu napraviti kontrole oštrine vida i svoje nove dioptrijske naočale.

Našim kupcima dioptrijskih naočal pružamo kompletnu ponudu koja uključuje besplatne preglede vidne oštrine, nalaz optometrista i izradu naočala na
jednom mjestu. Naš fokus je kvaliteta i dizajn. U svojoj ponudi imamo dioptrijske okvire za sve ciljne skupine počevši od socijalnog programa, kvalitetnijih okvira cijena već od 350 kn pa do puno vrjednijih modela poput Gunta, Aghate Rouis de la Prada, Converse i drugih poznatih naočalnih marki
– navodi voditeljica optike Van Gogh-a Stanka Rakić.

Preglede oštrine vide u optici Van Gogh obavljaju optometristice Danijela i Zrinka koje ističu – Optometrist je specijalist na području optike i optometrije i predstavljaja školovanog stručnjaka. Općenito, optometristi tretiraju stanja kao što su kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam, također porpisuju dioptrijske naočale, kontaktne leće te vježbe za oči. Imaju veliko znanje o svim vrstama naočalnih i kontaktnih leća. Za potrebe naših pregleda korisimo suvremene aparate za kompjutersko određivanje dioptrije i LCD uređaj MEDIZS.


Predbilježbe za besplatne preglede oštrine vida možete napraviti na telefon 020/670-754 ili direktno posjetiti optiku Van Gogh na trgu Kralja Tomislava 5. Također korisne informacije o optici Van Gogh možete pronaći i na Facebooku.