Sponzorirani članak

Akcija izložbenih eksponata u salonu keramike In Line Metković

Firma In Line d.o.o. osnovana je 2014.godine, te u svom izložbenom salonu keramike u Metkoviću Vam nudi veliki izbor vrhunskih proizvoda europskih proizvođača keramike i sanitarije kao što su Florim, Marazzi, Porcelanosa, Hansgrohe, Flaminia, Tece, Jacuzzi, Villeroy&Boch, te se veliki dio asortimana keramike i sanitarije nalazi i na lageru.

“Nakon više od 10 godina rada u građevinskoj branši, vođenju projekata, te opremanja interijera u dolini Neretve ostali smo suočeni sa nedostatkom kvalitetnih materijala – gres i porculanske keramike, drvenih obloga, te palete ostalih proizvoda koji prate ovaj posao. To me je ponukalo da krenem sa otvaranjem salona koji će sve gore navedeno nuditi, ne samo meni i mojim sugrađanima, već i stanovnicima cijele Dubravačko-neretvanske županije, a naravno cilj nam je i šire.” riječi su vlasnika ove male obiteljske firme – Jurice Vrnoge, iza kojeg je trenutno veliki završeni projekat zgrada Granične policijske postaje Metković koja je u cijelosti opremljena keramikom i sanitarijom In Line salona.

Ova obiteljska firma odlučila je u svoju ponudu uključiti i uslugu postavljanja keramike, kamena i mozaika. Te je tako omogućila zapošljavanje majstora- keramičara. Ukoliko razmišljate o bilo kakvoj adaptaciji kupaonice, stana/kuće spremni su Vam pružiti kompletnu uslugu- sve vrste radova, keramika, sanitarija te postavljanje keramike!


Specijalizirani su za postavljanje velikih formata keramike 60×120, 30×100, 60×60, uz obvezan alat kajle i distancere.

Također nude svojim klijentima završnu obradu kuteva keramike – pilanje rubova pod kutem od 45 stupnjeva, kako bi izbjegli upotrebu raznoraznih PVC-kutnih lajsni, što svakako dizajnu interijera daje kvalitetniju dimenziju, i estetski ljepšu sliku.

Slike radova možete pogledati na web stranici firme www.inline.hr, ili na popularnim društvenim mrežama: Instagram i Facebook.

Kako bi bili u skladu sa svim Vašim zahtjevima i najnovijim trendovima u proizvodnji alata i keramike, tim posjećuje svjetske sajmove (CERSAIE Bologna), te su česti gosti tvornica u Italiji s kojima surađuju.

Kompletnu ponudu možete vidjeti u prodajnom salonu u Metkoviću na magistralnoj cesti, gdje ćete zasigurno naći veliki izbor svih navedenih proizvoda. Trenutno traje AKCIJA- RASPRODAJA IZLOŽBENIH EKSPONATA radi promjene izložbenih kupaonica – tvornica Porcelanosa i Florim. Uživajte u ambijentima, te požurite iskoristite primamljive popuste na kupaonskom namještaju, tuš kabinama te ostaloj sanitariji!