Sponzorirani članak

20 GODINA caffe bara “KUM” Ploče!

Pločanski kultni caffe bar “Kum” slavi veliki jubilej. Ove subote, 28. srpnja je punih 20 godina rada ovog omiljenog okupljališta Pločana, posebno studenata i njihovih gostiju.


S obzirom kako je poznato da je u Hrvatskoj jako teško poslovati u ugostiteljstvu, ovih 20 godina uspješnog rada se čini još i većim.

“Vaš omiljeni kafić u subotu slavi 20 godina svog rada i tom prilikom Vas častimo sa kavama i cedevitama tokom cijelog jutra!

20 godina druženja i puno lijepih trenutaka je iza nas, HVALA svima koji su omogućili da možemo proslaviti ovaj jubilej. Vi, naši dragi gosti, kroz sve ove godine ste bili najveći promotori našeg rada i nadamo se da će te to biti i ubuduće.

U večernjim satima subote smo uz bogatu zakusku pripremili i muziku uživo gdje ćemo nastaviti sa proslavom našeg rođendana.

SVI STE DOBRODOŠLI NA NAŠU FEŠTU!” – poručuju iz Kuma, a mi se pridružujemo čestitkama uz želje da traju što duže i nek je ovo tek prvih 20!

Možda ti se sviđa

Sponzorirani članak

VALENTINOVO U OPTICI VAN GOGH: Do sedamdeset posto popusta za sve zaljubljene Pločane

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih posvećen izražavanju ljubavi voljenoj osobi. To je ujedno i dan kada nastojimo svojim voljenima pokloniti
mia franić by željko šunjić
Sponzorirani članak

Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi. Spoj ljepote i pameti omogućio