Sport

Sportski vikend pločanskih klubova

PORTO TOLERO

Večeras u 21,15 sati susretom Pakoštane – Porto Tolero kreće nova sezona u 2. HMNL-jug. Susret se igra u Sv. Filipu i Jakovu, a ostalih pet parova na rasporedu su u subotu i nedjelju. Porto u natjecanje ulazi sa znatno izmijenjenom momčadi i novim trenerom, Sašom Burđelezom. Sretno im!

JADRAN LP


Na Jadranovu se u subotu s početkom u 15 sati igra derbi 8. kola SuperSport 2. NL, u goste jadranašima dolazi iskusna i kvalitetna momčad Opatije. Pločani su vodeći i jedini bez poraza, a iako će biti bez prvog strijelca Frane Medića (crveni karton) želja i cilj je nova pobjeda.

DALMATINKA

Rukometašice Dalmatinke domaćin su u 5. kolu 1 HRL (Ž) sastavu Sesveta, susret se igra u subotu od 19 sati u velikoj dvorani Doma sportova. Iza učenica trenera Ivana Jerkovića su dvije gostujuće pobjede i jedan domaći poraz. Traže i love prvu ovosezonsku domaću pobjedu.

GUSAR

U 3. kolu 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanske kominski Gusar gostuje kod Orebića. Susret se igra u nedjelju s početkom u 15,30 sati, žuti su na učinku od jedne pobjede i jednog poraza, pelješki kapetani imaju dva poraza. Nakon odlaska Stjepana Vlahovića ulogu trenera, kao i protiv BŠK Zmaja, samostalno nastavlja obnašati Filip Medak.

Tekst: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Foto: Ploče Online

Možda ti se sviđa

Multimedija Sport

Noć Prvaka, Stablina, 24. kolovoza 2018.

U nastavku prenosio dio atmosfere s Noći Prvaka u Stablini, održanoj 24. kolovoza 2018., povodom pobjede na 21. Maratonu lađa.
Sport

MNT Šarić Struga: Columbia ili Lacus

  • 2. kolovoza 2023.
Rezultatski uvjerljivo su Columbia i CB Lacus odradili svoje polufinalne zadaće i u međusobnom nadmetanju odlučit će o pobjedniku ponovo