Sport

MNT Šarić Struga: Columbia ili Lacus

Rezultatski uvjerljivo su Columbia i CB Lacus odradili svoje polufinalne zadaće i u međusobnom nadmetanju odlučit će o pobjedniku ponovo pokrenutog turnira na Šarić Strugi.

Bilo je ponovo zanimljivo i uzbudljivo, na zadovoljstvo gledatelja uz igralište Guvno. A, zadovoljni svakako mogu biti i organizatori koji zaslužuju pohvale za uloženi trud i primjerenu organizaciju. Završna večer odgođena je za jedan dan i sve će biti zaključeno u srijedu navečer.

REZULTATI POLUFINALA: Columbia – Joko i Džindžan 4:0 (Nikolac, Arar, Krilić, Volarević ag), CB Lacus Baćina – Dar mar 3:0 (Urlić, Žderić, I. Medak).


RASPORED ZAVRŠNE VEČERI (srijeda, 02.kolovoza): za 3. mjesto Dar mar – Joko i Džindžan (21,15), finale Columbia – CB Lacus Baćina (22,30).

Tekst: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Multimedija Sport

Noć Prvaka, Stablina, 24. kolovoza 2018.

U nastavku prenosio dio atmosfere s Noći Prvaka u Stablini, održanoj 24. kolovoza 2018., povodom pobjede na 21. Maratonu lađa.
Sport

VAŽNA OBAVIJEST Upute za sva plovila tijekom praćenja 10. Maratona lađarica

Krovna organizacija Maratona lađa objavila je upute za sva plovila tijekom praćenja 10. Maratona lađarica. Sva plovila u pratnji Maratona