Luka Ploče

Učenici Mješovite srednje škole Vitez u posjeti Luci Ploče

Prošli tjedan su, u sklopu Nastavnog plana i programa za učenike III. i IV. razreda Saobraćajne stručne i Saobraćajno tehničke škole Mješovite srednje škole Vitez, učenici ove škole posjetili Luku Ploče u sklopu dopune teoretskog dijela nastave.

Domaćin im je bio direktor sektora Razvoja i investicija Dražen Pandža, a prezentaciju održanu u uredu Predsjednika uprave vodio je Ante Radaljac. Gostima je prezentirana izvrsna prometna povezanost te povoljna geostrateška pozicija na čvorištu važnih industrijskih puteva koja čine Luku Ploče nezaobilaznom spojnicom Jadrana, Mediterana i srednje Europe.

Nakon toga oragniziran je obilazak lučkog područja gdje su Mia Barčot i Ante Radaljac učenicima pojasnili način upotrebe strojeva i sredstava unutrašnjeg transporta u operativnim lučkim  poslovima, kao i praćenje učinkovitosti sredstava tkzv. “lake mehanizacije”.


Tekst i foto: Luka Ploče/facebook

 

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka