Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice.

Prateći trendove, Luka Ploče želi ovim potezom još više upoznati sve zainteresirane sa svojim radom i djelovanjem. Poznato je da je ova naša pločanska tvrtka jedna od najuspješnijih poslovnih subjekata u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, samim time dužni smo na transparentan način približiti se našim sugrađanima putem ovakve neposredne komunikacije.

Već otprije je poznato da Luka redovito sudjeluje u projektima i događanjima koji imaju pozitivan utjecaj na razvoj zajednice, a u planu su i novi projekti.


Naravno, svjesni okruženja u kojem se Luka nalazi, od samih početaka, u Luci Ploče provode se najviši standardi pri rukovanju opremom te se pridaje izrazita pozornost zaštiti i očuvanju okoliša. Kao odgovoran gospodarstvenik, Luka Ploče d.d. osnovala je i Odjel za zaštitu okoliša i održivi razvoj. Izrađen je Akcijski plan mjera koji Luku Ploče d.d. pozicionira kao društveno i okolišno odgovorno poduzeće. U Planu je predstavljen prijedlog mjera i aktivnosti koje je potrebno poduzeti,a sve s ciljem što kvalitetnijeg poslovanja i bolje percepcije javnosti kao i zakonodavnih tijela, te želje da Luka Ploče d.d. bude lider društveno i okolišno odgovornog poslovanja u gradu i regiji. Specifične mjere u području zaštite okoliša podijeljene su na tri osnovne mjere – kvaliteta zraka,zaštita voda i mora te gospodarenje otpadom.

Konstantni održivi razvoj Luke Ploče stoga podrazumijeva tehnologije koje neće ugroziti prirodno okruženje kao ni postojeće gospodarske djelatnosti, prije svega poljoprivredu i turizam po kojima sudolina Neretve i Dalmacija poznati.

Dragi sugrađani, Luka Ploče putem ove društvene mreže Vam pruža mogućnost neposredne komunikacije, aktivni zdravi dijalog, uvid u sve naše poslovne akcije, foto albume, zanimljivosti.. sve ono što jednu zdravu tvrku čini upravo takvom.

Rad Luke Ploče d.d. u potpunosti je transparentan i javan. Sve medije, a time i naše suradnike, klijente i sugrađane pravovremeno informiramo o svim bitnim zbivanjima na području luke. Na našim službenim stranicama možete pročitati sve novosti i obavijesti o poslovanju Luke Ploče d.d., novim suradnjama te informacijama vezanima za rad Luke.

Imate pitanje? Pošaljite nam upit sa svojim podacima na mail: info@luka-ploce.hr ili putem naše službene Facebook stranice.

Djelatnici Luke odgovorit će Vam u što kraćem roku.

Luka Ploče d.d.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka
Luka Ploče

Najavljeni projekti u Luci Ploče donose gospodarski preporod

Kako bismo svojim partnerima i korisnicima usluga Luke Ploče osigurali kvalitetnu uslugu i suradnju, konstantno investiranje u razvoj Luke primarni