Luka Ploče

𝘀𝗣𝗢𝗥𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯. Luka Ploče domaćin Sportskim susretima Hrvatskih luka

Luka Ploče organizira Sportske susrete hrvatskih luka “sPort 2023.” koji će se održati u Pločama od 6. do 8. listopada ove godine.


Ploče će biti domaćin lukama Rijeka, Vukovar, Zadar i Split koji će se s Lukom Ploče, Naftnim terminalima Federacije, ATT -om, ENNA-om i Maerskom natjecati u nizu sportskih disciplina na Sportskom centru Močvara i u Domu sportova Ploča.

Inicijativa organiziranja ove jedne, nadamo se, lijepe priče koja je u začetku, došla je od strane Uprave Luke Ploče proizašla iz želje da se oživi tradicija koja korijene vuče upravo iz Ploča. Simbolično, na istom mjestu, na kultnoj Močvari, davne 1977. održani su Susreti radnika luka i pristaništa na kojem je sudjelovalo čak 18 luka: domaćin Ploče, Metković, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Šibenik, Vukovar, Zadar, Bar, Beograd, Brčko, Koper, Novi Sad, Pančevo, Prahovo, Smederevo i Sremska Mitrovica.

Povod igrama bilo je puštanje u pogon električne rasvjete na ŠC Močvara, a na početku igara sastale su se ekipe malonogometnih reprezentacije Ploča i Splita.

Na igralištima Močvare, bućalištu i poligonu Luke Ploče po lijepom i sunčanom vremenu odvijala su se natjecanja u malom nogometu, bućanju, šahu, potezanju konopa, stolnom tenisu i radnim disciplinama: rukovanje traktorom, auto viljuškarom i dizalicom.
Močvara je i dalje tu, obnovljena i reprezentativna, željno očekuje nova natjecanja, nova druženja, nove radosti. Oživljamo tradiciju i stvaramo uspomene.

Vidimo se u subotu, 7.10. na Močvari! Svi ste pozvani.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka