Luka Ploče

Predsjednik Uprave Luke Ploče Hrvoje Livaja sudjelovao na okruglom stolu “Europske pomorske luke: Ključne karike europske transportne mreže TEN-T”

Predsjednik Uprave Luke Ploče Hrvoje Livaja sudjelovao je na okruglom stolu “Europske pomorske luke: Ključne karike europske transportne mreže TEN-T” u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Okrugli stol okupio je stručnjake i donositelje odluka, uključujući članove Europskog parlamenta, predstavnike Europske komisije i vodeće osobe u lučkoj industriji, kako bi se uključili u raspravu o izazovima i prilikama koje revizija TEN-T mreže donosi europskim lukama.


Luka Ploče je od 2023. dio osnovne mreže TEN-T, a okrugli stol bio je prilika za pozicioniranje Luke Ploče unutar TEN-T mreže i jačanje njene uloge kao poveznice Jadranskog mora i unutrašnjosti Europe, a Lučkoj upravi će omogućiti pristup EU fondovima i investicijama za buduće projekte i modernizaciju same Luke.

“Hvala Valter Flego kao suorganizatoru ovog okruglog stola na pozivu. Hvala zamjenici direktora Opće uprave za mobilnost i promet (DG MOVE) Maji Bakran i Dominique Riquet, istaknutom članu Europskog Parlamenta i jednom od nositelja Europske strategije za razvoj luka u Izvješću Odbora za promet usvojenog u Europskom Parlamentu” pišu na Linkedin profilu Luke Ploče.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka