Luka Ploče

Ploce Sailing prvi put na International Charter Expo (ICE)

Grad Zagreb je domaćin jedinstvenog sajma u nautici, svjetskog čarter sajma koji je orijentiran uspješnijem B2B poslovanju, koji okuplja najveće čarter tvrtke, agencije, brodogradilišta i dobavljače u industriji.

International Charter Expo (ICE) održava se u Areni Zagreb od 03. do 05.11.2017., a od svog prvog izdanja 2013. godine sajam je utrostručen u veličini i vrijednosti.

Na sajam dolaze predstavnici 130 čarter kompanija (fleet operators), agenti 200 agencija i 40 raznih dobavljača roba i usluga u nautičkoj industriji.
Jedna od njih je i pločanska kompanija Ploce Sailing koja se prvi put predstavila na International Charter Expo.

Izlagači dolaze iz 48 država, a predstavljaju flote od preko 10 000 plovila na Mediteranu, Karibima, Bahamima, u Aziji, Indijskom oceanu, Pacifiku i Južnom Pacifiku. Sajmu prisustvuju i najveći brodograditelji čarter jahti: Beneteau, Bavaria, Dehler, Dufour, Hanse, Jeanneau, Lagoon, Bali Catamarans, Elan, Fountaine Pajot, More Boats. Prije samog početka sajma, pomoću specijalizirane aplikacije, sudionici su unaprijed zakazali više od 4 000 osobnih sastanaka.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka