Luka Ploče

PLOČE SAILING: Počinje upis u školu jedrenja, LJETO 2021!

Počinje upis u školu jedrenja, LJETO 2021!

Početak škole jedrenja je od 01.07.2021.g.

Prijave se zaprimaju od danas 23.6.2021.g. , naravno biti će primljeni svi, i oni prijavljeni nakon početka škole jedrenja.


Komercijalna mjesečna članarina je 500 kn, no Grupa Luka Ploče subvencionira sve polaznike škole jedrenja (osnovnoškolce, kao i srednjoškolce) s 250 kn mjesečno – dakle iznos mjesečne članarine za polaznike iznosi samo 250kn.

Održavati će se jednom tjedno po 3 sata većinom u prijepodnevnim satima, no mogući i drugi termini ovisno o vremenskim uvjetima i planu treninga za pojedini tjedan.

Na treninge obavezno ponijeti vode za piće, majice kratkih rukava, kape, kupaći i ručnik, te se namazati kremom za sunčanje.

Grupe će biti napravljene na Viberu te će se na taj način obavještavati polaznici o rasporedu treninga.

Prijave se mogu vršiti:

📧 info@plocesailing.com
📲 Viber: +385 99 4765 222 Katja Kuzman

Djeco, dobrodošli! Vidimo se uskoro!

Škola se održava na jedrilicama Beneteau First 18 (Seascape):

Beneteau Firts 18 je mala brza jedrilicu koja svojim moćnim modernim oblikom trupa i balastnom kobilicom osigurava upravljivu, uzbudljivu i zabavnu platformu za svakoga – od početnika, obiteljskih posada do natjecatelja i olimpijskih jedriličara.

Da se radi o zaista izvanrednom proizvodu govori u prilog nekoliko činjenica:

Nagrade za European Yacht of the year 2010.g., Sailing Worlg Boat of the year 2016.g. te Winner Saili best boats 2016.g.,
S više od 400 brodova i 6 službenih nacionalnih prvenstava ovo je jedna od najbrže rastućih klasa u Europi.
Seascape je brand koji je nastao u Sloveniji, a prošle godine ih je akviziralo najveće svijetsko brodogradilište brodova za rekreaciju Beneteau te su ih uvrstili u svoju gamu First brzih jedrilica.

Dodatna pogodnost ove jedrilice je uvlačiva kobilica pa mogu pristati direktno na plaže (npr. Ušće Neretve, uvalice po Pelješcu i Hvaru te na plaže mjesta duž Makarske rivijere), te visina jarbola koja im omogućava plovljenje Neretvom sve do Luke Metković.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka