Luka Ploče

PLOČE SAILING: Počinje upis u školu jedrenja, LJETO 2021!

Počinje upis u školu jedrenja, LJETO 2021!

Početak škole jedrenja je od 01.07.2021.g.

Prijave se zaprimaju od danas 23.6.2021.g. , naravno biti će primljeni svi, i oni prijavljeni nakon početka škole jedrenja.


Komercijalna mjesečna članarina je 500 kn, no Grupa Luka Ploče subvencionira sve polaznike škole jedrenja (osnovnoškolce, kao i srednjoškolce) s 250 kn mjesečno – dakle iznos mjesečne članarine za polaznike iznosi samo 250kn.

Održavati će se jednom tjedno po 3 sata većinom u prijepodnevnim satima, no mogući i drugi termini ovisno o vremenskim uvjetima i planu treninga za pojedini tjedan.

Na treninge obavezno ponijeti vode za piće, majice kratkih rukava, kape, kupaći i ručnik, te se namazati kremom za sunčanje.

Grupe će biti napravljene na Viberu te će se na taj način obavještavati polaznici o rasporedu treninga.

Prijave se mogu vršiti:

📧 info@plocesailing.com
📲 Viber: +385 99 4765 222 Katja Kuzman

Djeco, dobrodošli! Vidimo se uskoro!

Škola se održava na jedrilicama Beneteau First 18 (Seascape):

Beneteau Firts 18 je mala brza jedrilicu koja svojim moćnim modernim oblikom trupa i balastnom kobilicom osigurava upravljivu, uzbudljivu i zabavnu platformu za svakoga – od početnika, obiteljskih posada do natjecatelja i olimpijskih jedriličara.

Da se radi o zaista izvanrednom proizvodu govori u prilog nekoliko činjenica:

Nagrade za European Yacht of the year 2010.g., Sailing Worlg Boat of the year 2016.g. te Winner Saili best boats 2016.g.,
S više od 400 brodova i 6 službenih nacionalnih prvenstava ovo je jedna od najbrže rastućih klasa u Europi.
Seascape je brand koji je nastao u Sloveniji, a prošle godine ih je akviziralo najveće svijetsko brodogradilište brodova za rekreaciju Beneteau te su ih uvrstili u svoju gamu First brzih jedrilica.

Dodatna pogodnost ove jedrilice je uvlačiva kobilica pa mogu pristati direktno na plaže (npr. Ušće Neretve, uvalice po Pelješcu i Hvaru te na plaže mjesta duž Makarske rivijere), te visina jarbola koja im omogućava plovljenje Neretvom sve do Luke Metković.