Luka Ploče

Pločanska plovidba predstavljena švicarskom tržištu

Da se upornosti i kvalitetan rad itekako isplate dokazuju i poslovni potezi tvrtke Pločanska plovidba d.o.o., tvrtke kćeri Luke Ploče d.d.

Nakon što je prije par mjeseci potpisan ugovor o kupnji dva nova plovila za potrebe nautičkog turizma, krenulo se u bukiranje kapaciteta sa sljedeću sezonu. Tako su na renomiranoj stranici sailogy.com predstavljeni sa svojom ponudom i odaziv je izvrstan. (LINK : https://www.sailogy.com/en/destination/marina-ploe-city-port/)

– Dok mi u Pločama žustro i mudro razglabamo ima li smisla baviti se nautičkim turizmom ili ne, neki tamo u svijetu već znaju odgovor na to pitanje. Ovako nas vide u Švicarskoj. Bili su prošle godine, razgovarali smo na sajmu o planovima i odlučili su predstaviti nas svom tržištu – poručuje Teo Marinović, direktor Pločanske plovidbe.


Podsjećamo, uskoro se očekuje uplovljavanje dva nova plovila marke JEANNEAU Sun Odssey 349 i JEANNEAU Sun Odssey 419. Riječ je o dva broda dužine 10 i 13 metara, koji će zajedno s jedrilicom Cesarica za sada činiti flotu kojom Pločanska plovidba, tvrtka u sastavu Luke Ploče, nastavlja s aktivnostima u nautičkom turizmu.

Za svoju djelatnost na putničkoj obali Pločanska plovidba je dobila koncesiju od Lučke uprave Ploče.