Luka Ploče

Održana 38. Pomorska noć: Besprijekorna organizacija, odličan ambijent, vrhunska zabava

Sinoć je u Domu kulture u Pločama, u organizaciji Udruge «VIŠNJICA», održala najvažnija i najdugovječnija godišnja zabava – 38. POMORSKA NOĆ. Sama činjenica da se radi o 38. po redu Pomorskoj noći dovoljno govori o dugoj i lijepoj tradiciji, koju gaje naši pomorski gospodarstvenici i svi, koji su s pomorstvom na bilo koji način povezani.

Po prvi put se Pomorska noć održala u kino sali pločanskog Doma kulture što se pokazalo kao pun pogodak organizatora koji nisu štedjeli da se svi uzvanici osjećaju ugodno, u odličnom ambijentu, uz bogat izbor hrane i pića koje su za njih pripremali djelatnici ugostiteljskog objekta Zminjac Ploče.

Na početku večeri gostima se obratio predsjednik Udruge Teo Marinović, pozdravivši sve prisutne i zahvalivši im se na odličnom odazivu. Od oko 15o uzvanika izdvojit ćemo našeg Pločanina Tomislava Čorića, ministra zaštite okoliša i energetike, gradonačelnika Ploča Mišu Krstičevića i ostale poznate pločanske gospodarstvenike, sve one koji su vezani uz pomorstvo i pomorsko gospodarstvo.


Za vrhunsku zabavu pobrinuli se odlični pločanski bendovi Grupa Delta i Obala 5 koji su prašili svevremenske hitove do sitnih jutarnjih sati.

A dio atmosfere jučerašnje lijepe večeri u Pločama možete pogledati u priloženoj foto galeriji: