Luka Ploče

MNL FFER: Pločanski studenti pod imenom “Luka Ploče dd” u polufinalu lige!

Sjajne vijesti dolaze sa natjecanja Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva MNL FFER!

Malonogometna ekipa sastavljena od pločanskih studenata (i doline Neretve) pod sponzorstvom Luke Ploče plasirala se u samu završnicu prvenstva koja se odigrava sutra!

“Pločanke i Pločani! Luka Ploče d.d. uspjela je savladati i zadnju prepreku prije velike završnice OŽUJSKO MNL FFER 22. U teškoj i neizvjesnoj utakmici zadržali su čvrstoću i prisebnost koja ih je krasila do sad u sezoni i zasluženo slavili nad Futsal Cirkusom koji je odigrao hrabru, no nedovoljno odvažnu utakmicu.” – prenose na službenim stranicama natjecanja.


Završnica OŽUJSKO MNL FFER 22
SUBOTA, 29. 06. 2019., dvorana Martinovka

Podsjetimo, od 25. listopada 2008. Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva MNL FFER nastavlja tradiciju malog nogometa na FER-u.

Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva; 2008. postaje MNL FFER, pod patronatom FutsalFER-a i HAŠU SUBOS, športske udruge FER-a.

Više nego uspješno u ligi nastupa i ekipa Luka Ploče d.d. čije boje brane redom pločanski i neretvanski studenti u Zagrebu. Luka Ploče je ponosni sponzor, a pločanski studenti su se odužili na najbolji način.

Sretno momci sutra!

https://web.facebook.com/mnlffer/videos/692662881206271/?t=5