Luka Ploče

Luka Ploče zapošljava 2 pomoćna radnika u kuhinji!

Luka Ploče d.d. raspisuje natječaj za prijem u stalni radni odnos 2 pomoćna radnika u kuhinji (m/ž) uz probni rok od 6 mjeseci.

Od kandidata se očekuje da pomaže u pripremanju i sastavljanju jelovnika, dnevnih menija, riprema ili spravlja hladna i topla jela prema dnevnim menijima ili jelovniku, brine o izgledu lučkog restorana te higijenskim standardima restorana i zaposlenika i brine o održavanju strojeva i uređaja u kuhinji.

Radno iskustvo nije uvjet, a potrebna je KV, VKV ili srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera.


Zainteresirani kandidati dužni su prijave za zasnivanje radnog odnosa dostaviti isključivo u zatvorenoj omotnici na adresu: LUKA PLOČE d.d., Odjel ljudskih potencijala, Trg kralja Tomislava 21, 20340 Ploče ZA NATJEČAJ za radno mjesto pomoćni radnik u kuhinji zaključno s 10.03.2023. godine.

Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhe provođenja selekcijskog postupka. Dostavljeni osobni podaci čuvaju se u Luci Ploče d.d. 3 mjeseca od zaključenja natječaja. Molimo kandidate koji nisu s time suglasni da to naglase u prijavi.

U svakom trenutku kandidati mogu zatražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka, odnosno njihovo brisanje slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte gdpr@luka-ploce.hr.

Više informacija pronađite na poveznici.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka