Luka Ploče

LUKA PLOČE ugostila studente Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu

Posjet studenata Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu Luci Ploče d.d.

Dana 10. lipnja 2022. godine Luka Ploče bila je prvo mjesto stručne ekskurzije nakon pandemije za studente preddiplomskog i diplomskog studija (Prvog i Drugog ciklusa) Fakulteta za saobraćaj i komunikacije iz Sarajeva.

Domaćini su im bili direktor sektora Razvoja i investicija Dražen Pandža, voditelj odjela za logistiku i projektnu analizu Ante Radaljac, stručni suradnik za strojarske poslove Mia Barčot i viši stručni suradnik za promet i logistiku Jasminka Vrdoljak.


Gosti su imali priliku čuti povijest i planove razvoja najveće luke južnog Jadrana. Prezentirani su im kapaciteti Luke Ploče koja raspolaže s ukupno sedam terminala koji omogućuju profesionalnu uslugu u pomorskom prometu.

Luka Ploče kategorizirana je kao luka univerzalne namjene koja ima mogućnost prekrcaja gotovo svih vrsta tereta koji se pojavljuju u međunarodnom pomorskom prometu i primjenjuje najviše standarde i mjere zaštite na radu u svim svojim aktivnostima.

Prilikom obilaska terminala u Luci Ploče studentima su predstavljeni svi koncepti ukrcaja i iskrcaja robe kao i složeni tehnički sustavi i mehanizacija koja se za to koristi te metode i tehnike održavanja koje se koriste za njihovu maksimalnu efikasnost u radu.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka