Luka Ploče

Luka Ploče financirala nabavu igrala za Dječji vrtić Ploče

Iz Dječjeg vrtića Ploče smo dobili obavijest da je Luka Ploče nedavno odobrila iznos od 10.000,00 kn za sufinanciranje igrala na vanjskom igralištu u sklopu prostora vrtića.

Dječje igralište opremljeno je ljuljačkama, toboganima, njihalicama i pješčanikom, a sada se javila potreba za još jednim igralom koji bi obogatio ponudu za naše najmlađe.

– U dosadašnjoj suradnji Luka Ploče je tijekom 2015. godine bila cijenjeni donator našeg vrtića prilikom opremanja donjeg vanjskog prostora igrališta sportskim rekvizitima i pretvaranja tog prostora u igralište za igru djece jasličko – mlađeg uzrasta. Ovom prilikom ponovo se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju Luke Ploče našem vrtiću, uz pomoć čije smo donacije nabavili kvalitetne sprave za igru djece – poručuju iz Dječjeg vrtića Ploče.


Podsjetimo, vanjski prostor vrtića sastavljen je od gornjeg i donjeg igrališta. Na gornjem igralištu gdje se nalaze sprave za djecu starijih uzrasta jedan dio sprava već je i dotrajao, a broj djece u centralnom vrtiću (u ovoj pedagoškoj godini trenutno je u centralni vrtić upisano 186-ero djece) zahtijeva nabavu dodatnog broja sprava za igru djece.

Novo igralo se očekuje za nekih mjesec dana na radost pločanskih mališana.