Luka Ploče

Imenovana nova predsjednica Upravnog vijeća Lučke uprave Ploče

Na zatvorenom dijelu današnje 66. sjednice Vlade Republike Hrvatske raspravljalo se mnogim kadrovskim pitanjima, a donesene su i odluke o razrješenjima dosadašnjih, i imenovanju novih članova Upravnih vijeća Lučkih uprava.

Na dnevnom redu tako se našla izmjena i u Upravnom vijeću Lučke uprave Ploče.

Vlada je razriješila dosadašnju predsjednicu i člana navedenog Upravnog vijeća, Jadranku Fržop i Alena Gereka, a novom predsjednicom imenovala je mr.sc. Maju Markovčić Kostelac, a članom Renatu Blažeković.
Novoimenovana predsjednica mr.sc. Maja Markovičić Kostelac obnaša dužnost državne tajnice za more u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, dok je Renata Blažeković savjetnica ministra za pravne poslove.

Do navedenih promjena došlo je usljed odlaska Jadranke Fržop i Alena Gereka s položaja pomoćnika ministra iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Možda ti se sviđa

Luka Ploče

Luka Ploče d.d. otvorila račun na Facebooku

Luka Ploče d.d. je danas obavijestila da je na najpopularnijoj društvenoj mreži, facebooku otvorila svoje službene stranice. Prateći trendove, Luka
Luka Ploče

Luka Ploče organizirala iskrcaj 80 Hyundai strojeva

Luka Ploče organizirala je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača za tvrtku Lager, što je najveća pojedinačna isporuka