Kultura

“Vitez željeznog srca” u Narodnoj knjižnici u Pločama – NAJAVA

Narodna knjižnica Ploče Vas poziva na dječju prestavu “Vitez željeznog srca” koja će se odigrati u srijedu, 24.09.2014. u 18:30 sati u prostorijama knjižnice. Predstava je namjenjena za djecu od 4 godina i starije.

Ova zanimljiva i duhovita priča smještena u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene, ova će predstava zabaviti i djecu i odrasle.

Glavni akteri su Princeza koja je nesretno zaljubljena u Viteza čije je osvajačko srce usmjereno samo ka borbi i pronalasku (ne)postoječeg neprijatelja. Svakoga dana hrabri je Vitez prolazio pored balkona tužne princeze, međutim nikada je nije primjećivao: da li zbog velikog šljema ili nije imao vremena za ljubav… ali jednoga dana počne padati kiša. Padala je danima, tjednima, mjesecima pa čak i godinama i Vitezov je oklop zahrđao baš u blizini Princezina dvorca. A kakav nas sretan završetak očekuje u ovoj bajkovitoj predstavi, saznat ćemo zajedno kada pogledamo predstavu.


Dođite!

 

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.