Kultura

“Vitez željeznog srca” u Narodnoj knjižnici u Pločama – NAJAVA

Narodna knjižnica Ploče Vas poziva na dječju prestavu “Vitez željeznog srca” koja će se odigrati u srijedu, 24.09.2014. u 18:30 sati u prostorijama knjižnice. Predstava je namjenjena za djecu od 4 godina i starije.

Ova zanimljiva i duhovita priča smještena u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene, ova će predstava zabaviti i djecu i odrasle.

Glavni akteri su Princeza koja je nesretno zaljubljena u Viteza čije je osvajačko srce usmjereno samo ka borbi i pronalasku (ne)postoječeg neprijatelja. Svakoga dana hrabri je Vitez prolazio pored balkona tužne princeze, međutim nikada je nije primjećivao: da li zbog velikog šljema ili nije imao vremena za ljubav… ali jednoga dana počne padati kiša. Padala je danima, tjednima, mjesecima pa čak i godinama i Vitezov je oklop zahrđao baš u blizini Princezina dvorca. A kakav nas sretan završetak očekuje u ovoj bajkovitoj predstavi, saznat ćemo zajedno kada pogledamo predstavu.


Dođite!