Kultura

Večeras održan predivan koncert Hrvatskog puhačkog orkestra Gradske glazbe Imotski, nažalost u polupraznom Domu kulture

Večeras je u Domu kulture održan predivan koncert puhačkog orkestra gradske glazbe iz Imotskog, koji je osnovan daleke 1870. godine. Pločani, oni malobrojni koji su posjetili događaj su tako mogli uživati u prekrasnim izvedbama božićnih pjesama i raznih obrada koje je izvodilo 55 vrhunskih glazbenika kojima se povremeno priključivala pjevačica Helena Gudelj koja je dodatno doprinijela samom događaju.

Ovom prilikom čestitamo POU Ploče na organizaciji, Gradu Pločama na besplatnim fritualama, kuhanom vinu i ostalom, no nikako se ne možemo oteti dojmu da je u toploj večeri, kad nema kiše, u toplini Doma kulture i prekrasnom ambijentu postojao razlog da se pojavi tek 60ak ljudi. Ne možemo se oteti dojmu da ne cijenimo vrhunske glazbenike u čijim izvedbama smo mogli uživati besplatno.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.