Kultura

Udruga studenata Grada Ploča na festival OD 2 DO 2 dovodi Aerodrom i Zabranjeno pušenje

Udruga studenata Grada Ploča i ove godine organizira, četvrti po redu rock’n’roll Festival od „2 do 2“, koji se i ove godine održava na gradskoj plaži u Pločama. Nakon prošlogodišnje vrhunske zabave koju su priredili Majke, MORT i ostali izvanredni izvođači, ove godine dolaze nadaleko poznato Zabranjeno pušenje i Aerodrom.

Aerodrom i njihova legenda Jurica Pađen zabavljat će nas u petak 3. Kolovoza s brojnim hitovima 80-ih i 90-ih, uključujući hitove od Azre, Pađen banda i Aerodroma.

S programom se nastavlja u subotu 4. Kolovoza kada nastupa legendarni Sejo Sexon sa Zabranjenim pušenjem. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici festivala, poručili su iz Udruge studenata Grada Ploča.


“Pozivamo sve ljubitelje rock’n’rolla na četvrti po redu Festival ,,od2do2” u režiji Udruge studenata grada Ploča, koji se i ove godine održava na gradskoj plaži u Pločama. Nakon prošlogodišnje vrhunske zabave koju su nam omogućili Majke, MORT i ostali izvanredni izvođači ove godine dolaze nam na daleko poznato Zabranjeno pušenje i Aerodrom. Aerodrom i njihova legenda Jurica Pađen zabavljat će nas u petak 3.8.2018. sa brojnim hitovima 80ih i 90ih ukljućujući hitove od Azre, Pađen banda i Aerodroma. Sa programom nastavljamo i u subotu 4.8.2018. kada nastupa legendarni Sejo Sexon sa Zabranjenim pušenjem.

Line-up:

3.8.2018.
Aerodrom
Mostar Rock School Blues Band
DJ

4.8.2018.
Zabranjeno Pušenje
The Second Hand Band
DJ

FREE CAMP!!!!!!!

Vaša USGP”