Kultura

U Domu kulture Ploče predstavljena knjiga Duške Mušić

Jučer je u Domu kulture Ploče predstavljena četvrta knjiga naše Duške Mušić “rekao je: NE” u organizaciji Pučko otvoreno učilište Ploče. Moderatori predstavljanja knjige bile su Lora Mihaljević i Marija Grgurinović Bebić. Promocija ove knjige izazvala je veliki interes Pločana.

Više o autoru knjige:

Duška Mušić rođena je 1955. godine u Metkoviću, umirovljenica je i živi u Pločama. Svojim hrabrim ispisom erotskih priča, ispiriranih čestim događanjima na društvenim mrežama, zabilježila je dio nove stvarnosti koja uistinu postoji, ali se o tome šuti. Napisane priče pisane su razmišljanjem zrele žene, one jesu erotika, ali nisu pornografija. Njezine priče podloga su za socijalno ispitivanje današnje stvarnosti pojavom društvenih mreža i mogućnosti upoznavanja i spajanja ljudi. Priče su pisane osobitim stilom, ponekad i izvan pravopisnih normi, kako se inače i piše na društvenim mrežama, ali su stvarne i životne.


Pogledajte FOTOGALERIJU

Foto: Jure Zovko/Ploče Online

 

 

 

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.