Kultura

Trio gušt snimio spot za pjesmu autora Denisa Batinovića Pekme

S pjesmom “E, da mi je pamet sve’ca”, tročlani bend Trio gušt nastupio je na ovogodišnjim “Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu”. Pjesma, autora Denisa Batinovića Pekme i Tonija Lasana osvojila je vrlo brzo simpatije publike, a nakon radijskog, na red je došlo i televizijsko predstavljanje pjesme.

Članovi grupe Trio gušt poznati su po svojim duhovitim spotovima, a nerijetko se prihvaćaju i glumačkih izazova. Glavna ženska uloga u novom spotu pripala je Kristini Đanić, plesačici i koreografkinji te Giulianovoj supruzi.

– Kad ste u braku onda se često susrećete s dilemom ostati kući i biti papučar ili izaći vani s društvom. E, za to je potrebna pamet sveca da nađete zlatnu sredinu. Tako smo i mi odlučili glumiti čak tri uloge, malo smo anđeli, malo vragovi, a malo glumimo sami sebe. Bilo je zanimljivo držati se plana snimanja jer smo za neke scene trebali biti obrijani, a za neke ne. Kristina se odlično snašla u ulozi koju smo joj namijenili i odradila je to vrlo profesionalno pa ne znam zašto mi se Giuliano više ne javlja (smijeh) – objasnio je Dundo, osnivač benda i za ovu priliku redatelj spota.


Osim prezentacije aktualnog singla i spota “E, da mi je pamet sve’ca“, Trio gušt očekuje do kraja godine i kanadska turneja nakon čega će otkriti i u kojem gradu i s kojom publikom će dočekati Novu godinu.

Spot pogledajte OVDJE.

dalmacijaplus.hr