Kultura

Trio gušt snimio spot za pjesmu autora Denisa Batinovića Pekme

S pjesmom “E, da mi je pamet sve’ca”, tročlani bend Trio gušt nastupio je na ovogodišnjim “Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu”. Pjesma, autora Denisa Batinovića Pekme i Tonija Lasana osvojila je vrlo brzo simpatije publike, a nakon radijskog, na red je došlo i televizijsko predstavljanje pjesme.

Članovi grupe Trio gušt poznati su po svojim duhovitim spotovima, a nerijetko se prihvaćaju i glumačkih izazova. Glavna ženska uloga u novom spotu pripala je Kristini Đanić, plesačici i koreografkinji te Giulianovoj supruzi.

– Kad ste u braku onda se često susrećete s dilemom ostati kući i biti papučar ili izaći vani s društvom. E, za to je potrebna pamet sveca da nađete zlatnu sredinu. Tako smo i mi odlučili glumiti čak tri uloge, malo smo anđeli, malo vragovi, a malo glumimo sami sebe. Bilo je zanimljivo držati se plana snimanja jer smo za neke scene trebali biti obrijani, a za neke ne. Kristina se odlično snašla u ulozi koju smo joj namijenili i odradila je to vrlo profesionalno pa ne znam zašto mi se Giuliano više ne javlja (smijeh) – objasnio je Dundo, osnivač benda i za ovu priliku redatelj spota.


Osim prezentacije aktualnog singla i spota “E, da mi je pamet sve’ca“, Trio gušt očekuje do kraja godine i kanadska turneja nakon čega će otkriti i u kojem gradu i s kojom publikom će dočekati Novu godinu.

Spot pogledajte OVDJE.

dalmacijaplus.hr

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.