Kultura

SUTRA NE PROPUSTITE: Veliki koncert 4 tenora ispred Crkve u Pločama!

Ne propustite veliki koncert 4 tenora (Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić Peco i Marko Škugor), kao uvodno događanje povodom Maratona lađa, u ponedjeljak 06. kolovoza, od 20.30 sati, ispred Crkve u Pločama.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim!


2017. godine sa skladbom ‘Sve je tvoje’ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

Njihovi koncerti donose opuštenu atmosferu, a mediteranskim šarmom i humorom lako i brzo osvajaju srca publike koja ih s pozornice ne pušta bez nekoliko bisova.

Organizatori, Grad Ploče i Turistička zajednica Grada Ploča, su priredili niz iznenađenja, ne propustite da svi zajedno proslavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!