Kultura

Stručni skup za glazbene pedagoge Dalmacije

Vanesa Milidragović

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 29.10.2014. u glazbenoj školi Josip Hatze Split, održan je stručni skup za glazbene pedagoge Dalmacije pod nazivom ‘Pretežno vedro’.


Predavanje “Pretežno vedro” na tragu kvalitetne škole, s ciljem primjene teorije slobodnog izbora u nastavi klavira, koncipirano je od strane voditeljica Temi Maslov i Anemarije Koceić profesorica klavira glazbene škole J.Hatze, i kroz radionicu ‘ Ah rekao je Bach’ – rad s učenicima na skladbama iz razdoblja baroka na kojoj je pored učenika Zadra,Imotskog i Splita sudjelovala i naša učenica IV. razreda glazbenog odjela Vanesa Milidragović u klasi profesorice Iride Oršulić Antić, koja se uspješno predstavila skladbom J.S.Bacha-Polonaise u g-molu.

Tekst i fotografije: os-vnazor-ploce.skole.hr

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.