Kultura

Stand-up comedy show Tomislava Primorca u Ploฤama

Komiฤari ๐—ฆ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ se vraฤ‡aju u ๐—ฃ๐—น๐—ผ๐—ฐฬŒ๐—ฒ, a ovom prilikom za vas nastupa ๐—ง๐—ผ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—น๐—ฎ๐˜ƒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ koji izvodi svoj show “๐—๐—ฎ ๐˜€๐—ฎ๐—บ ๐˜๐—ถ ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐˜ƒ!”

Subota, ๐Ÿฎ๐Ÿญ. ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ u ๐Ÿญ๐Ÿต๐—ต u ๐——๐—ผ๐—บ๐˜‚ ๐—ž๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฃ๐—น๐—ผ๐—ฐฬŒ๐—ฒ

๐—ข ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„๐˜‚:


๐ฝ๐‘Ž ๐‘ ๐‘Ž๐‘š ๐‘ก๐‘– ๐‘ก๐‘Ž๐‘˜๐‘Ž๐‘ฃ.

Energiฤan, emotivno uronjen u ono ลกto radim, ponekad iznerviran, ali ipak ispunjen pozitivnom energijom. Na ลพivotnoj sam misiji da pronaฤ‘em smijeลกnu ljepotu u onome preko ฤega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Moja komedija ti je za svakoga.

Svojim primjeฤ‡ivanjima i domiลกljatom logikom nasmijavao sam ลกirok spektar ljudi, od studenata preko agresivno nametljivih muลกkaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, moram priznat, definitivno jedna od najboljih publika.

Moje teme su ti takve.

Seลพu od obiteljskih odnosa i portreta razliฤitih karaktera ljudi, preko usporedbe kulturoloลกkih razlika mjesta koja sam posjetio i hvatanja karakteristiฤnih momenata sredine u kojoj ลพivim, do iscrpne analize jezika kojim govorimo.

Govorim istinu, prenosim iskustva koja su mi se dogodila.

Dajte mi svoju paลพnju i odgovorno ฤ‡u s njome postupati.

Jer ja sam ti takav.

Ulaznice moลพete kupiti:

Caffe bar Zminjac

Puฤko otvoreno uฤiliลกte Ploฤe (pon-pet 09-13h)

Dom kulture ( sat vremena prije poฤetka showa)

Cijena ulaznice: 7โ‚ฌ

” Ja sam ti takav, doฤ‘i pa vidi kakav!”

Tekst i plakat: Puฤko uฤiliลกte Ploฤe

Moลพda ti se sviฤ‘a

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni struฤnjaka jedino dugoroฤno rjeลกenje je izgradnja zajedniฤkog odlagaliลกta za sve neretvanske gradove i opฤ‡ine Sanacija odlagaliลกta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite veฤer proลพetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa podruฤja ล panjolske, Latinske Amerike i Balkana.