Kultura

ŠKANJ: Pozdravljamo spomenutu najavu poslovnog uspjeha Luke Ploče d.d.

skanj

Reakciju udruge Škanj na članak GRAD OD MILIJARDU EURA Ploče – centar za istraživanje plina i nafte na Jadranuobjavljen jutros prenosimo u cijelosti:

ŠKANJ: JE LI OVO NAJAVA ODUSTAJANJA OD TERMOELEKTRANE ILI …

Vaš portal kao i današnja Slobodna Dalmacija (19.11.2014) afirmativno najavljuju značajan poslovni uspjeh Luke Ploče d.d., koji bi trebao u skoroj budućnosti Luku Ploče d.d. pozicionirati kao Logistički centar za istraživanje plina i nafte na Jadranu. Pozdravljamo spomenutu najavu poslovnog uspjeha Luke Ploče d.d. i unaprijed čestitamo na istom, ukoliko isti najavljuje usklađivanje poslovanja  Luke Ploče d.d. s nedavnim zaključkom Županijske Skupštine tj. odustajanje od termoelektrane u Pločama.


Budući da vjerujemo da ima prostora za razvoj društveno odgovornog poslovanja Luci Ploče d.d. upućujemo i javni upit jesu li odustali od poslovne ideje koja podrazumjeva termoelektranu na ugljen u Pločama, kao i do kud su došli u nabavi zaštitne opreme (prskalica za ugljen), koja se je također na ovaj način afirmativno najavljivala kroz javna glasila.

Lijep pozdrav od nas iz Škanja!