Kultura

Sanirano stanje divljeg odlagališta na prostoru poduzetničke zone Vranjak

Prije nekoliko dana uslijed nekontroliranog odlaganja otpada svih vrsta došlo je do velike nakupine, koja je stvorila, blago rečeno neprimjeren i ružan prizor u našem gradu.

Divlje odlagalište pored Lidla!

Komunalni redari Grada Ploča izašli su na teren, te uvidjevši stanje krenuli u sanaciju istog. U suradnji s Komunalnim održavanjem i JU Izvor sanirane su velike nakupine nagomilanog otpada i uređen (poravnat) dio na kojem su se nalazile.


Dragi sugrađani, kako bi spriječili ovakve “ružne slike” putem kojih se svim našim gostima odašilje loša poruka svijesti stanovnika grada o urednosti i važnosti poštivanja propisa u ovakvim slučajevima, apeliramo na sve da na ovom području, kao i na svim “divlje stvorenim” mjestima odlaganja, ne ostavljaju krupni organski otpad (namještaj, daske, plastiku, najlon)!

Svi zajedno uistinu malim koracima i promišljanjima možemo utjecati na ljepši izgled našeg grada; i samo poštivanje spomenutih pravila pomoći će da naš grad izgleda urednije.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.