Kultura

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE: Foto izazov – poziv fotografima amaterima

FOTO IZAZOV- POZIV FOTOGRAFIMA AMATERIMA
Izložba i natjecanje za novčanu nagradu!
2.000,00kn za najbolje fotografije!

Foto izazov okupljanje je i Festival fotografa amatera, njihovih radova, kako u crno-bijeloj tehnici, tako i u koloritu te izložba istih u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.
Cilj programa je okupiti što veći broj već prepoznatih fotografa amatera, omogućiti im prezentaciju radova te potaknuti građane Ploča na promišljanje o fotografiji i bitnosti trenutka zarobljenog u fotografiji.

Izložba, osim što će biti niz dana otvorena za posjetitelje, ima i natjecateljski karakter.
Putem društvenih mreža, nakon otvaranja izložbe, sve postavljene fotografije i javno bi se objavile na stranici POU Ploče, a fotografija sa najviše Vaših oznaka „sviđa mi se“ osvaja novčanu nagradu od 1.000,00 kn. Nagradu u vrijednosti od 1.000,00 kn osvojit će i autor najbolje fotografije po odluci stručnog vijeća.


Fotografi amateri,
do 03. srpnja 2018. godine putem maila poup.ploce@gmail.com ili osobno na adresi Pučko otvoreno učilište Ploče, Gračka 2, 20340 Ploče, prikupljamo Vaše fotografije(elekronički oblik) na temu „Kraj u kojem živim“.

Prijavite se, promovirajte svoje radove i osvojite novčanu nagradu!
Pučko otvoreno učilište Ploče izložiti će i objaviti prvih 30 prijavljenih, kvalitetom i temom zadovoljavajućih fotografija.