Kultura

Predstavljena knjiga “Od sna do života, od svjedočanstva do svjedočanstva”, autora Marija Bencija

Knjiga o svjedočanstvu ozdravljenja i milosnog uslišanja pod okriljem Majke Božje Bistričke, autora Marija Bencija, mladog Bistričanina, predstavljena je u Domu kulture Ploče, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče.

Knjigu je u jednom posebnom ozračju i motivacijskoj komunikaciji – interakciji s publikom i budućim čitateljima predstavio sam autor Mario Benci, suradnici i gosti. Promociju su nastupom uveličali “Pučki pivači Stablina“.

U knjizi je riječ o mladom čovjeku koji nam hrabro progovara o svojem životu i zloćudnoj bolesti, stavljajući pred čitatelja sve svoje sumnje, razmišljanja, osjećaje, boli i patnje, sav svoj život. Knjiga govori i o njegovoj vjeri, energiji i hrabrosti kojima je pokrenuo mnoštvo u misiji spašavanja vlastitog života.


Tekst i fotografije: Pučko otvoreno učilište Ploče

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.