Kultura

Predstava “Ništa im neće bit” u Domu kulture

U četvrtak, 18. siječnja u Domu kulture u 20 sati, Pučko otvoreno učilište Ploče ugošćuje Kazalište Moruzgva s novom neodoljivom komedijom “Ništa im neće bit’”. Predstava je nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, a igraju: Ecija Ojdanić i Frano Mašković.

“Ništa im neće bit’” priča je o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Ova drama protkana humorom čiji su se protagonisti našli pred zidom nerazumijevanja koji ih može odvesti ili kraju ili novom početku zasigurno je teren u čijim će se usponima i padovima mnogi prepoznati. Novonastali nesklad pokušat će u niski smiješnih i tužnih situacija prevladati i dovesti sebe u neki novi supružnički balans.

Cijena ulaznice: 7 €


Ulaznice možete kupiti:

  • Pučko otvoreno učilište (radnim danom 09-12 h)
  • Dom Kulture (sat vremena prije predstave)

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.