Kultura

Predstava “Ljubav na prvi pogled”

Predstava koja će vam pružiti užitak i zasigurno ostati dugo u sjećanju. Odlučite se za smijeh i dobro kazalište, otpustite sve predrasude, jer ljubav ih ionako ne trpi. Pokazat će to i predstava

Ljubav na prvi pogled, dovodeći aktere u niz komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera. Predstava je nagrađena prvom nagradom Zlatni zub na Festivalu smijeha u Poreču 2015. godine.

U lijepo namještenoj građanskoj sobi, u kojoj se stariji namještaj miješa s predmetima novijeg datuma, živi gospođa Marija Trkulja – Gazivoda. Žena čije lice karakterizira neka opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe usoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život.


Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav.

U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode sjajna glumačka imena Matija PRSKALO i Zijad GRAČIĆ.

“Ljubav na prvi pogled” Fadila Hadžića u režiji Zorana Mužića i produkciji Satiričkoga kazališta “Kerempuh” i Kazališne grupe Lectirum možete pogledati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče, 26. lipnja 2016. S početkom u 21 sat.

LJETNA POZORNICA PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA PLOČE, 26. LIPNJA 2016. U 21 SAT!
ULAZ SLOBODAN!