Kultura

Predstava “KAD UDARI JUŽINA”

Hit predstava “Kad udari južina”, rasprodala je dvorane diljem Hrvatske te ovaj mjesec dolazi u Ploče. U srijedu, 29. studenog u 20 sati u Domu kulture Ploče imate priliku pogledati popularne splitske glumice i dugogodišnje prijateljice Jagodu Kumrić i Petru Kraljev u ulogama u kakvima ih još niste imali priliku vidjeti!

Mimi i Gita najbolje su prijateljice u svojim ranim tridesetima, poput sestara, ali njihovo dugogodišnje poznanstvo sad je već pred velikim izazovima. Kad udari južina, mnoge istine koje želimo i ne želimo izreći, isplivat će na površinu i dovesti jedno veliko prijateljstvo na kušnju!

Hoće li jedno prijateljstvo preživjeti i je li zaista uvijek najvažnije biti u pravu? Sve to otkriva ova nova komedija o dvije mlade žene pred raljama života, a u kojoj će se i publika sigurno prepoznati i dobro nasmijati.


Ulaznice možete kupiti:
Pučko otvoreno učilište Ploče (pon-pet 09-12h po cijeni od 7 € )
Dom kulture (sat vremena prije predstave po cijeni od 8 €)

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.