Kultura

Poklon Grada i Turističke zajednice povodom Dana žena: Predstava “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” BESPLATNO

Grad Ploče i Turistička zajednica Grada Ploča povodom Dana žena, 8. ožujka, organiziraju kazališnu predstavu “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” koja će igrati u Domu kulture u Pločama, 8. ožujka 2019. godine u 19.00 sati.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti u prostorijama Turističke zajednice grada Ploča (ulica Vladimira Nazora) od srijede, 27. veljače u vremenu od 9.00 do 15.00 sati. Maksimalan broj preuzetih po osobi su dvije ulaznice.

“Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” je dramatizacija istoimenog bestsellera i približava se 200. izvedbi.


Predstava na kojoj ćete se dobro zabaviti i nasmijati, a možda i ponešto naučiti. Tijekom 80 minuta pred gledateljima se nižu stereotipi o razlikama među spolovima iz kojih proizlaze međusobni nesporazumi i problemi u komunikaciji. Prepoznajući se u različitim duhovitim situacijama gledatelji jednostavno ne mogu suspregnuti smijeh koji prati cijeli tijek izvedbe od početka do kraja.

Osim što je izvrsno kazalište zabave „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ je i kazalište poučavanja kako prepoznati, razumijeti i uvažavati „drugu stranu“, kako poboljšati međusobnu komunikaciju i kako podići razinu kvalitete života u braku ili izvanbračnoj zajednici.

Iako su žene brojnija kazališna publika, iz Teatromana preporučuju dolazak u paru. Vaša veza nema cijene i zato je dolazak na „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ jednostavno dobra „investicija“ za oboje.

Također, spomenimo, da će se na HRT-u 1., 2. i 3. ožujka emitirati 12 puta spot koji najavljuje gostovanje predstave “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”  u Pločama.

Trk po svoje ulaznice i vidimo se u Domu kulture za Dan žena!