Kultura

Pokladna Gala večer 2017. u Pločama, rezervirajte ulaznice za najluđu noć na vrijeme!

Veljača… Vrijeme kada možete nabaciti bilo koju masku, pokazati kreativnost, biti nakratko netko drugi i dopustiti si pokoju neslanu šalu. Ne kaže uzalud ona stara izreka – Lud luduje o godinu, a pametan o fašniku.

24.02.2017. godine u nikad ljepšoj i svečanijoj dvorani Doma kulture Ploče, Pučko otvoreno učilište Ploče priprema za vas turbo-unerbesni maskenbal „POKLADNU GALA VEČER 2017.“
Očekuje vas nezaboravna zabava uz domaću zabavnu i stranu glazbu. Za odličan štimung pobrinut će se glazbeni sastav VERSI!

Uz zabavu za sve profile osobnosti želja nam je unaprijediti tradiciju pločanskog duha i ”dišpeta” maskenbalom u kojem će se pokazati, a ujedno i dokazati ”pločanski đir”, specifičan i prepoznatljiv, a samim time i originalan.


Oživite svoje omiljene likove iz crtića ili se pretvorite u superjunaka..Nevjerojatne maske i odore, krinke i šminke, čudesni likovi iz klasičnih bajki i futurističkih filmova dio su našeg plana…
Idemo zajedno..Nikada ljepše, veselije, raspjevanije i razigranije ! Gargamel i štrumfovi, ninđa kornjače i pustinjski borci, gusari, plesačice, čudovista i vještice !!!
Najljepši, najveseliji, najdomišljatiji bit će i nagrađeni…
One najhrabrije koji će svoju ekipu predstaviti i točkom u najkraćem trajanju od 3 minute očekuju bogate novčane nagrade uz svečane plakete za prvo, drugo i treće mjesto. Ove godine utješna nagrada slijedi i za sve ekipe koje su predstavile točku, ali nisu uspjele osvojiti glavne nagrade: 3 JUMBO PIZZE za ponovno druženje, okupljanje i nastavak zabave potaknute manifestacijom Pučkog otvorenog učilišta Ploče.

Odlične nagrade očekuju i najotkačenije i najoriginalnije pojedince.
Uz odličnu glazbu, večeru sa pićem po cijeni od samo 100 kn možete uživati jedino u Pločama.
Očekujemo Vas…Mjesto za sebe i pobjedničku ekipu osigurajte na vrijeme!!!

Rezervacija ulaznica u Pučkom otvorenom učilištu Ploče. Kontakt: 091/766 64 64