Kultura

Poetsko-glazbena Večer “Iz pera zavičajnih pjesnika” u Narodnoj Knjižnici u Pločama

U ponedjeljak, 13. studenog 2023. godine, s početkom u 18:00 sati, Narodna knjižnica u Pločama bit će domaćin poetsko-glazbene večeri pod nazivom “Iz pera zavičajnih pjesnika”. Ovaj kulturni događaj organiziran je u suradnji s profesorima i učenicima Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića iz Ploča.

Profesori koji će zajedno s učenicima nastupiti na ovom kulturnom događaju su: Melanija Mijoč, Dražena Oršulić-Šuman, Darija Bebić, Tina Krstičević Batinović, Dejana Knežić Primorac i Zoran Sršen.

Večer će biti ispunjena izvedbama poezije i glazbe autora iz lokalnog kraja, čime će se naglasiti bogatstvo i raznolikost umjetničkog izraza koji proizlazi iz zavičajnih pjesnika. Očekuje se da će događaj privući ljubitelje književnosti, glazbe te sve one koji cijene kulturna događanja.


Narodna knjižnica u Pločama, kao domaćin, pružit će atmosferu koja će poticati na uživanje u umjetnosti i stvaralaštvu. Ova poetsko-glazbena večer predstavlja priliku za zajedničko okupljanje lokalne zajednice te promicanje kulture i umjetnosti među mladima.

Kao što je uvijek i slučaj u Narodnoj knjižnici, svi zainteresirani mogu prisustvovati događaju potpuno besplatno! Vidimo se u Knjižnici!

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.