Kultura

Poetska večer u Škanju: Pogledajte kako je bilo

Sinoć je u prostorijama Udruge Škanj Ploče održana treća tradicionalna poetska večer  na kojoj su svoje literalne radove sugrađanima recitirali pločanske pjesnikinje i pjesnici. Program je trajao oko 2 sata, nakon čega su dobri domaćini pripremili ukusnu zakusku uz druženje. Među brojim građanima, večeri su prisustvovali i gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević, saborski zastupnik u Saboru RH Vlaho Orepić i predsjednik pločanskog Gradskog vijeća, Niko Orepić


– Zahvala našim dragim gostma – pločanskim pjesnikinjama i pjesnicima na sudjelovanju na trećoj tradicionalnoj poetskoj večeri u Škanju!

Hvala Hrvoji Barbiru Barbi, Jeleni Ćelić, Damiru Šetki, Ani Karlović, Toniju Kriliću Skuši, Bosiljki Kužić i Mladenu Nuiću na predivnim stihovima i atmosferi koju su napravili svojim izvedbama. Hvala svima koji su zajedno s nama uživali u ovoj prekrasnoj večeri! – poručili su nakon još jedne lijepe poetske večeri organizatori na svojim službenim stranicama.

Pogledajte u foto galeriji kako je bilo:

 

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.