Kultura Zabava

PLOČANSKO LJETO: “Vla Vla Vlajland cabaret” na terasi Pučkog

U ponedjeljak, 9. kolovoza na Ljetnu terasu Pučkog otvorenog učilište Ploče u 21 sat dolazi kazalište Moruzgva s predstavom “Vla Vla Vlajland cabaret”, u izvedbi izvrsne Ecije Ojdanić.

Predstava ‘Vla Vla Vlajland cabaret’, zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – ‘Cabaret preko veze’.


U tom cabaretu posebnu simpatiju publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici. Narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku.

Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera.

Cijena ulaznice 20,00 kn.

Zbog ograničenog broja mjesta ulaznice se mogu rezervirati i/ili kupiti radnim danom u Pučkom otvorenom učilištu od 8 do 12 sati i sat vremena prije same predstave.